Nu har det gått mer än ett år sedan jag öppnade portarna till hanmedskor.se, min födelsedagspresent till mig själv. Och vilken resa det har varit! Jag har lärt känna så otroligt mycket människor genom bloggen, fått ta del av erfarenheter och stories utöver det vanliga och fått dela med mig av detsamma. I samband med att jag i höstas bestämde mig för att skriva En liten bok om löpning så började jag fundera mycket över hur jag skulle göra framåt. Med bloggen, boken och skrivandet. Äntligen har allt landat. Med viss sorg i hjärtat lämnar jag namnet “Han med skor” men går istället över till något som är rätt så familjärt. Mitt eget namn. Jag är min egen person, med ett förnamn jag levt med hela livet och ett efternamn jag fått av kvinnan i mitt liv. Och det är inte fy skam. Så idag är det med stor glädje jag flyttar hela bloggen HIT till den nya sidan – simonwikstrand.se!

Jag hoppas att ni alla hänger med och jag kommer successivt att flytta över alla gamla blogginlägg över hit.

/Simon Wikstrand

PS. Om ni gillar bloggen så kan ni prenumerera på den via mail och få en notis när det kommer ett nytt inlägg! Fyll i din mail längst nere på sidan så är det klart!