Förhandsboka här!

Fyll i fälten nedan för att göra en intresseanmälan om att förboka En liten Bok om löpning. Den är självfallet inte bindande för ett köp av boken när den lanseras, den ger mig däremot ett möjlighet att skicka dig en ping när boken börjar bli färdig för lansering! Boken är planerad att släppas hösten/vintern 2018. Har du några frågor? Skicka mig ett mail på simon@hanmedskor.se!


 

——————————————————————————-

Det finns många stora böcker. Böcker som säger hur du ska träna, hur du ska laga mat och hur du ska förstå den mänskliga anatomin. Detta är ingen sådan bok. Detta är en liten bok. En liten bok om känslor, om livet och om vad vi springer ifrån och vad vi springer mot.

Jag började springa när jag var 25 år gammal. Jag har sprungit med saknad, med ångest, med passion, med brustet hjärta och med drömmar om livet. Jag har sprungit både ifrån och mot kärlek, sprungit snabbare, längre och tidigare på morgonen än vad jag någonsin drömt om. Jag har sprungit från att ha varit en bonnapåg från Eslöv rakt in i löpningens finrum. Ambassadör för ett av världens största sportvarumärken, skribent på Sveriges största löpartidning och startat Sveriges näst största maraton.

Alla springer av olika anledningar. Det handlar om människor, om livet, om stress, om balans, om fokus, om självuppfyllande, om prioriteringar, om relationer och att få tiden att gå ihop. Alla brottas med olika saker i livet som mynnar ut i den där slutgiltiga funderingen. Varför springer vi och mot vad?

Så började det hela. En liten bok om löpning föddes. Första utkastet är klart och förhoppningen är att den ska vara klar för lansering våren 2019. Är du intresserad av boken och att göra en förhandsbokning? Fyll i formuläret ovan! Under året kommer även sidan enlitenbokomlopning.se att byggas upp inför den stundande releasen. Slå ett öga vet jag.