Jag tror på att göra bra saker med goda värderingar. Att sprida bra erfarenheter och kunskaper, träffa nya människor och ge energi och inspiration. Det är vad jag älskar att göra och jag gör det i allting som jag ger mig in på.

Föredrag

Jag håller tre föredrag just nu men bygger olika och nya efterhand som det efterfrågas. Jag är lätt att ha att göra med så är ni intresserade? Skicka ett mail eller slå en pling – don’t be a stranger!

  • “Ett litet föredrag om löpning” som handlar om löpning, livet, karriär och hur man får ihop allting. Om utbrändhet och motivation, om kärlek och hopp. Och så klart, en hel del löpning.
  • “Ett litet föredrag om business” som handlar om resan från anställd till egenföretagare. Hur man vågar tar språnget, hur man får ihop familj och egenföretagande och att sikta mot stjärnorna för att leva sin dröm.
  • “Ett litet föredrag om att springa med löpvagn”. Det må låta smalt och snävt och vet du vad? Det är det också. Men att springa med löpvagn handlar inte bara om teknik, material och tips på bra slingor. Det handlar om att få kvalitetstid med sina barn och hur gör fysisk träning och hälsa till en naturlig del i familjelivet.

 

Skribent / krönikör

Att jag skriver är ingen överraskning eftersom ni valt att läsa så här långt. Jag skriver stundtals på frilansbasis om träning, familj och karriär. Framöver kommer en del vara tillsammans med min fantastiska fru som tar bilder, läs mer om henne här. Nyfiken och vill ha copy, artikel, krönika eller reportage? Skicka ett mail eller slå en pling – don’t be a stranger!

 

Privat löpcoachning (i mindre skala med huvudfokus på motivation)

Jag tar mig an ett antal personer varje år som jag coachar och hjälper med deras löpning. Vi ses på ett enklare löppass, pratar med varandra om var man är i livet, förutsättningar och ambitioner med träningen och vilka önskemål man har. Utefter detta gör vi ett pass som fungerar och även ett enkelt träningsschema framåt och även en kort uppföljning per mail eller telefon några veckor efter. Självfallet kan vi ses flera gånger på pass tillsammans också! Skicka ett mail eller slå en pling – don’t be a stranger!

För kontinuerlig träning i grupp kan jag varmt rekommendera Runners Club som jag är med och driver!

 

Projektledare

I största utsträckning gör jag detta genom Helsingborg Marathon (se längre ner) men för kortare uppdrag så skicka ett mail eller slå en pling – don’t be a stranger!

För förfrågningar om tjänster direkt kopplat till Helsingborg Marathon – se HBGMs corporatesida